onsdag 19 maj 2010

Det är kul att ha hund

Oftast men inte när de inte äter. Igår kväll åt Maya med glädje. I morse åt hon upp all sin mat och var även på Astrids mat. Astrid bestämde sig idag för att banta. Helt otroligt det är alltid någon av de där två som inte vill äta sin mat. Fast jag tror att Astrid är skendräktig eller jag försöker intala mig att hon är det. Känns bättre så för mitt psyke. Eller jag har lagt ner det där med att oroa mig om de inte äter. De äter väl när de har lust. Hoppas jag. Bara in med maten i kylskåpet och fram med den ikväll.

Tur att man har Ankan plankan som alltid tycker att det är bästa tiden på dagen. Hon måste fundera varför inte de andra vill ha sin mat när mat är det bästa som finns.

2 kommentarer:

jenny sa...

Våran Daisy kan ibland inte äta på 2-3 dagar, men det är inget vi hettsar över. Hon äter när hon är hungrig. Har svårt att tänka mig att Astrid skulle svälta sig själv till döds.

Sofie sa...

Inte Astrid men Maya skulle verkligen kunna göra det. Hon äter verkligen inte om hon tycker att det är äckligt. Och det spelar ingen roll om det har gått 5 dagar. Hon äter inte.