tisdag 4 maj 2010

Årsboken är här från vinthundsklubben

Det är alltid lika roligt när den kommer i brevlådan. Sen måste jag säga att framsidan var väldigt väldigt fin. Helt i min smak. Bläddrade lite lätt i tidningen och sedan blev jag helt chockad. Vilka var inte med på bild om inte jag och Astrid. Även jag och Anka var med på en bild från BIS uppfödargrupp i Högbo bruk . Fantastiskt jag var med på två kort hahahaha.

Jag och Astrid när vi blev BIS- brukshund i Svenstavik. På samma utställning blev hon även svensk utställningschampion. Så det var jättekul att se den här bilden som jag själv inte har något bildbevis från BIS finalen.

Sen var det även officiellt att Astrid blev topp vinnande hund i LC 2009 på 106 poäng för faraohundarna. JIPPI HURRA HURRA för min kanonkula. Kul att äntligen få skriva ut det. Längst ner i högra hörnet ser ni Maya som sprang till sig en 5 plats. Mäkta stolt över mina tjejer. Nu går vi en ny säsong till mötes och Maya ska springa sin sista. Älskade Maya håller på att bli gammal. Jag hoppas att hon kommer att få en bra sista säsong :)

1 kommentar:

Helena sa...

Jag såg att du var med i tidningen! Roligt! GRATTIS!

Kram
/H