fredag 7 maj 2010

Oj då var det gjort. Ångrar míg redan :)

Nu har jag anmält lillstrumpan och Maya till en rallylydnadstävling i Stockholm den 26 Maj. Jag fyller år den dagen och vad kan inte vara bättre än att spendera den med sina hundar :)) Enda anledningen till att jag anmälde fast det är så långt bort för oss är för att det antagligen kommer två faraohundar till. Grymt med så många faraohundar på en lydnadstävling.

Nej nu har jag verkligen fått nått att bita. Det är de strängare reglerna tror jag och Astrid kan ju ingenting hahahahaha. Känner att pressen är här nu men det kanske är bra så man får ändan ur vagnen och har ett mål som man måste träna till. Heja heja Astrid och matte.

Någon som vill hänga med och tävla? Anmäl er i så fall HÄR

5 kommentarer:

Emelie sa...

JAA! Tycker du gjorde helt rätt i att anmäla, hoppas det kommer ännu fler :) :)

Sofie sa...

Vet att Jenny Nyström har anmält sin Valle :)

Fast jag har anmält Maya också så vi blir i alla fall 3 stycken :)

Cajsa och Ozzy sa...

Lycka till!! Vi håller tummar o tassar!!!

Tassintryck sa...

Stort lycka till. Man får väl en liten uppdatering hur det har gått senare på bloggen? Jag beundrar alla som vågar tävla. Har gått många kurser, bla tävlingslydnad med min nu gamla schäfer, men har aldrig vågat att tävla. Alldeles för dåliga nerver :-). Men kanske det blir LC med Edda så småningom...
Ha en bra helg
Kram från mig
/maria

Sofie sa...

Tråkigt Maria att nerverna spökar. Själv blir jag alldeles kallsvettig ibland och får spännings huvudvärk. Jobbigt men det blir bättre med tiden och ju flera gånger man gör det tycker jag.