tisdag 12 juli 2011

Vårat första officiella rallylydnasprov

Den 7 augusti åke vi till Vallentuna för att starta i vårat första officiella rallylydnadsprov. Det var inte det lättaste att göra det via svenska brukshundklubbens hemsida men efter lite bök fick jag till det. Över 60 hundar är anmälda så det ska bli spännade och se alla hundar. Sedan är provet på samma plats som SKK utställning i Vallentuna så vi hinner nog se lite faraohundar också :)) Någon annan som har anmält dit?


Så igår kväll bestämde jag mig för att skippa svenstavik och nu känns det bra i magen så det var rätt beslut. Klart Maysan ska få visa vad hon går för innan hon blir för gammal. Rally gillar hon verkligen och det skulle vara kul att komma upp i fortsättningsklassen igen fast officiellt. Några moment lär vi lägga stor vikt på nu i några veckor som sitt stå som jag är helt säker på kommer med och några andra svara och raka sitt framför mig. Ja så klart Astrid är anmäld också :) Anka för följa med som mascot.


6 kommentarer:

Quila o Ronja sa...

Så bra att du bestämt dig ;-) Utställningen i Vallentuna? Är det den där minnesutställningen?
Jag får ta och träna på att plocka lugnt och stilla.....
Ha de
Kram

Anonym sa...

Nej vi har inte varit ute där pga krock med bil och semestervistelse i stugan. I eftermiddag ska vi dit men inte med någon utan själva. Det är ju mest Ebba som tränar, och i helgen ska hon på barn och ungdomsläger på sbk. Men veckan efter, mån eller tis?

Ann-Margret & Vinja sa...

Vad kul att ni ska tävla rallylydnad :) Håller tummarna det ska gå bra för bägge tjejerna :) När är det som ni ska tävla då?

Christina Klosterberg sa...

Vad kul. Önskar dig och Maysan lycka till och att träningen fungerar som den ska.

becca & olga sa...

Vad var det som du ställde in i svenstavik? Tävling!

Lyckopiller sa...

Kommer att bli jätteroligt säkert. Vi kommer att hålla alla tummar, tassar och tår vi kan!