måndag 18 juli 2011

Gahhh så jäkla svårt var det




Igår så lånade jag ett utställningstält som ska vara väldigt lätt att få upp. Men det kan jag berätta att det inte var. Innan jag kom på hur man skulle göra och efter två tips på fejan så höll jag fan på att bli tokig. Över en timme tog det första gången. Andra gången jag försökte gick det mycket fortare men det var länge sedan jag var så svettig....pust. Hade jag bott lite mer avsides i samhället hade jag skrikit för full hals.


Det är en kupol modell med kolfilter bågar och det hade ju varit mycket lättare om bågarna skulle in i duken som på ett vanligt tält. Nej nu skulle duken fästat på bågarna. Hur har de tänkt undrar jag nu. Nog relativt lätt om man är två men själv nej. Just nu känns det skönt att jag bara har lånat det. Får skaffa mig en större bil och sedan köpa ett pop up tält.


6 kommentarer:

Arlo sa...

Haha, lite roligt var det allt att titta på när du jobbade! Övning ger färdighet! Något utställningtält kommer jag aldrig att behöva, tackolov!

Lyckopiller sa...

Hehe...påminner matten om när dom skulle sätta upp förältet till husvagnen första gången....då underhöll de en hel campingplats!

Quila o Ronja sa...

Jaa, du får ursäkta, men jag bara döööör av skratt!!!! Du började lite fel.....(har ett med sammfunktion)Och så kattfan, som ska lägga sig i, hahahaha!!
Hade ju förväntat mig värsta jublet, när du var klar ;-)
Kram till tjejen med världens tålamod!

Anonym sa...

Hihihi, du var smart att testa hemma för jag kan tänka mig vilken succe du gjort bland utställarna runt ringen. Hihihi.

Quila o Ronja sa...

Sv. Det hade varit kul att se, hihi
Jag brukar lägga tältet ihop vikt först. Sätter dit ena pinnen liggande......äh, det är ju svårt att förklara, men det går faktiskt lätt, även ensam. Det väger ju inget, som tur är. Tyckte katten var så söt. Tänkte på Pettsson när jag såg filmen =)
Kram

Quila o Ronja sa...

Aahh, nu såg jag en kommentar till! Precis så menar jag. Har en beskrivning, kan scanna av den och skicka till dig. Det är bara en pinne som ska i öglan.
Sv. Tack för ett skratt. Jag erkänner......såg precis likadan ut själv, första gången. Förutom att det kom massor av fula ord ur min mun ;-)