lördag 16 juli 2011

Hej igen :)

Nu är jag ledig igen efter tre härliga jobb dagar då det ibland inte hinns med att blogga :( men mina kameler har jag hunnit med. I förrgår sprang vi en bit och det var bara uppskattat av en kamel nämligen Maya. Den andra Astrid fick Maya dra efter sig då de sitter ihop med ett delat koppel när vi springer. Vet inte vad det var med guldkamelen men hon sprang i alla fall och såg rätt nöjd ut när vi var hemma. Det blir varje gång framsteg med att de springer framför och jag slipper pucha på dem hela tiden och säga att de är duktiga. Men nu när jag är ledig i fyra dagar så ska det tränas och tränas jag hoppas att det blir lite bättre väder. På onsdag ska vi ju tävla lydnad igen jag och Maya i Sala. Jag hoppas att det går bättra än förra gången ;)

Satt och läste instruktionsboken till kameran här om dagen och då blev Mulis nyfiken i en strut. Nästan hela katten var inne i väskan ett tag, bra synd att jag missade att ta ett kort.


Iris jagade en mal på insidan av vårat sidofönster till ytterdörren för några dagar sedan som jag passade på att knäppa kort på. Ser nästan ut som att fönstret är vatten. Tycker ni inte. Blev rätt nöjd med bilden faktiskt.


Här även roat mig med att knäppa kort med olika inställningar med kameran. Kommer inte riktigt ihåg vad som är vad. Typiskt mig men jag tror att det här är auto


Det här vet jag inte men det kan vara solnedgång eller festinställning ;)


Det här är i alla fall siluett och den tycker jag blev riktigt cool.



3 kommentarer:

Quila o Ronja sa...

Men hej! Ibland är det svårt att hinna med allt. Kul med tävling igen. Håller tummar o tassar!
Att testa olika inställningar, det brukar jag också roa mig med. Det värsta är, att när det är något som blir bra, kommer jag inte ihåg vilken inställning jag hade :-( Då är det bara att börja om igen.
Fina bilder
Kram

Anonym sa...

Ja himlen på sista sidan ser dramatisk och hotfull ut, läcker bild. Skönt med fyra lediga dagar, jag och Mikaela tänkte lägga spår imorgon bitti (runt tio). Är ni intresserade av att hänga på så är ni välkomna.

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad skönt att du får vara lite ledig nu :)
Vad duktig du är som orkar att springa, det orkar inte jag alls.

Läckra kort du tagit :) Nej det är inte alltid lätt komma på vilken inställning man använt eller vilken som är bäst olika gånger. Vet inte hur du har, men jag saknar en bok att bläddra i. Nu förtiden får man ju bara en CD skiva :(

Vad spännande med tävling igen :) Håller tummarna att det går bra :)

Kram