tisdag 19 juli 2011

Gårdagen i bilder

Igår började dagen väldigt obra. Regnet öste ner och jag funderade om kamelerna skulle slå på stora nödbromsen för att inte gå utanför dörren. Men det gick rätt bra. de kom ut relativt lätt men sedan var det värre att få till den där kissen. De tänker inte direkt jag kissar så får jag gå in. Nej då står de där och kollar på mig och tänker "men det regnar ju matte jag vill gå in" i ställer för att kissa och jag får tjata. Astrid har på bilden ställt sig under vårat enda träd för att undgå regnet. Ibland går de även under studsmattan och söker skydd eller slår en drill ;)



Efter att Mulis katt kom in från sin vattendränkta runda så mös hon hela dagen med Anka. Anka är den enda kamel som duger till Mulis. De är värsta sovparet. Vet inte annars vad som har hänt med Mulis hon har gått från att vara en regnrädd oriental till att ha blivit en jag skiter i regnet oriental. Igår trodde jag att hon bara skulle gå ut och kissa och sedan komma in igen i spöregnet men hon förblev borta. Sedan såg vi henne komma och gå på gatan genom regnpölarna i rätt lugn takt fast det regnade mycket. Lite impad faktiskt av min andra skitkatt.

På eftermiddagen lyxade vi till det med baugett och en massa gott i. Det tyckte även Maya att det verkade vara. Standard posen under husses arm vid matätning.


Även det här en standard situation. Maya under armen och Astrid lite längre upp. Anka står vid sidan av och berättar att hon med vill ha nått. Astrid brukar även här försöka ge husse en liten puss för att fjäska lite extra. Han brukar alltid gå på det.


Hmm den där godbiten verkar dröja säger Maysan


visst syns det lite att vi är släkt. Anka och Astrid myser i varsin biabädd framför tv




2 kommentarer:

Katarina sa...

Går det verkligen att motstå de vädjande blickarna?

becca & olga sa...

Jo jag undra en sak. Hur är faraohundar att träna med?