lördag 23 juli 2011

Ett svar på Andreas fråga om rastgård i Borlänge

Hej Andreas! Visst är det tråkigt när kommunen inte investerar i en rastgård. Har ingen här i Säter där jag bor heller fast det bokstavligt talat bor hundar i varje hus nästan.


Det finns två rastgårdar i Borlänge en som är lite mindre som jag brukar besöka och sedan finns det en som är väldigt stor enligt mig. Jag gillar inte den som jag inte kan se mina hundar hela tiden och inte vet om de hittar på nått tok. Den rastgården kan jag tyvärr inte beskriva var den ligger :( jag är själv inte så hemma i Borlänge. Men den ligger någonstans mot kvarnsveden. Det hjälper säkert inte till.


Men den jag brukar åka till är lätt att hitta till :) Om du åker förbi kupolen mot rättvik och när du kommer till rondellen där det är en fotboll så tar du vänster. Då ser du hyreshus på din vänstra sida. Rastgården ligger precis efter att hyreshusen slutar och det kommer ett grönområde. Du kommer till den genom att svänga vänster in till hyreshusen där de slutar eller så åker du lite längre och tar nästa vänster in i ett villaområde och följer då vägen så ser du rastgården till vänster. Den ligger i dungen kan man säga. Jag tycker att den här är lagomt stor. Det finns även ett bord där inne om man vill ta med sig lite fika eller bara sitta. Men det brukar alltid vara hundar där nästan. Jag har varit där tidigt på morgonen eller innan fyra.


Hoppas du förstod min beskrivning. Berätta gärna om du har varit där och säg vad du tycker. Ska försöka få min sambo att beskriva vägen till den andra för han hittar dit men han är inte hemma just nu så vi börjar så här.



Inga kommentarer: