söndag 10 juli 2011

Hur ska jag göra?

Hjärnan jobbar just nu för fullt med att bestäma hur vi ska göra och vad vi ska tävla en helg. Hade bestämt att vi skulle åka till Svenstavik och vandrarhem är bokat. Astrid är även anmäld till SKK utställningen men jag har inte än anmält till svenska vinthundklubbens utställning. Har också gått runt och funderat om jag skulle ha försökt klämma in SKK utställningen i Vallentuna dagen efter Svenstavik. Den dagen är det även lydnadstävling i Gagnef-Floda som jag hade velat åka på. Så det har jag till idag funderat på. Svenstavik på lördagen och Vallentuna på söndagen eller lydnad i Gagnef-Floda. Men så hade jag nästan bestämt mig för att skippa Vallentuna och lydnaden för att bara vara i Svenstavik.


Då börjar jag kolla på agility och rallytävlingar och nu fick jag problem. Samma helg som Svenstavik utställningen är det även en rallytävling och gissa var den är. Jo i Vallentuna på söndagen på SKKs utställningsplats. Samtidigt som utställningen. Nu kokar mig huvud kan ni tänka er. Jag är nämligen en velig person.


Så hur fan ska vi göra. Blev riktigt sugen på rallytävlingen måste jag erkänna. Ställa i Svenstavik på lördagen dra hemåt direkt efteråt och tävla rally i Vallentuna på söndagen? Kollade idag på eniro hur långt det är till Vallentuna från Svenstavik och det är fem timmars bilfärd. Lika lång tid som hem till Säter. Lite konstigt som Säter ligger längre upp i landet. Det måste ju bero på motorvägen. Eller ska vi skippa utställningen helt trotts att jag har anmält och bara köra rally.


Hur hade ni gjort? Kan ni inte bestämma åt mig haahaha


2 kommentarer:

Quila o Ronja sa...

Ojojo, det var mycket!!!Jag hade helt klart, tagit det/dom allternativet som var minst bilåka.
Snacka om att det kör ihop sig ibland :-(
Berätta hur du gör ;-)
Kram

Ann-Margret o Vinja sa...

Det var verkligen inget lätt beslut förstår jag. Inte lätt alla gånger hinna med allt man vill.

Välj det som du tycker verkar roligast för dig och vovven, eller om du hellre vill det som är smidigast för dig.

Om du fortfarande inte kan välja så skulle jag lägga alla alternativen i en burk och så dra ur den vad du ska göra.

Hoppas du hittar nån bra lösning på ditt problem :)

Kram