fredag 1 januari 2010

Det nya året

Astrid firade in det med att posera i min mammas mössa. Vi tycker att hon var jättesöt och hon stod snällt still under tiden vi fotade. Jag tycker att det ser ut som hon har en badmössa på huvudet och Peder tycker att den liknar carl von linnes gamla peruk. söt är hon i alla fall :)

Nyårsafton sista timmar firades i hallen i källaren. Där ville Maya vara så där ville jag också vara. Anka hängde fort med och snodde Mayas korg som jag hade ställt fram tidigare. Maya vill alltid vara i källaren när det blir lite otäckt ute. Så det blev en korg till och en filt som det var lite kallt där nere. Även Mulis kom och gjorde oss sällskap och delade som vanligt korg med sin sovkamrat Anka. Det är kärlek det :) Själv tillbringade jag tre timmar i en saccosäck och det var helt ok har glömt hur sköna de är. Maya sov av och till och Anka sov som en stock. Vid tolvslaget kom Astrid ner då ville hon ha sällskap och somnade i korgen med Maya under filten.

Nyår får rätt högt betyg av oss i år. Maya flämtade bara lite uppe innan hon gick ner i källaren och där var det helt lugnt förutom lite skakningar. Annars brukar hon flämta som det är 40 grader varmt inne. De andra var cool lugna så det blir ett bra betyg det här året. Nästa år får vi göra det lite mer mysigt i källar hallen helt enkelt. Där Maya vill vara där ska vi också vara. Klart hon ska ha sällskap och inte ligga där för sig själv. Även Doris var ner en sväng och husse innan han var tvungen att gå och lägga sig för att han skulle jobba idag.

När vi sedan skulle lägga oss kl 01 ville inte Maya följa med men somnade sedan gott under täcket i sängen efter lite övertalning att följa med upp i huset.

2 kommentarer:

Mirre sa...

Ohh låter verkligen smärtfritt, vad härligt =D..

Det ska ha friskats på rejält med fyrverkerier här i stan, så glad att vi inte var här


Men idag smälls det ju. Bellman är rädd =(

kram

Norbergarna sa...

Vad roligt! Vilken av bruttorna ska du dit med?