söndag 10 januari 2010

årsrapport 2009 Xemxija Almost An Angel

Fina härliga Maya som precis som sin mamma är en livsnjutare. Varje dag på sommaren stod hon framför balkongdörren för att få gå ut och lägga sig på balkongen. Där har man hittat henne hela sommaren. Hennes flugfobi blir också värre med åren och iår var hon knappt ute på gården. Balkongen var hennes allt. Flugfritt och varm :)


Maya har i år blivit uppflyttad i Rallylydnad till fortsättningsklass. Då ska hunden vara lös och vi ska försöka anmäla till någon tävling nu 2010. De är bara lite svåra att hitta.

Maya blev utställd 2 gånger på Tånga Hed och hon fick en slätt etta båda gångerna. Visst det var synd att hon inte fick CK men det gör ingenting som hon tyckte att det var himla roligt. Hon fick äta köttbullar så hon var nöjd.

Foto: Sofie Lönn
Maya har också tävlat Lc och gör det med glädje. Inte heller här med några strålande resultat men hon sprang väldigt bra på en tävling i sommar på första loppet. Sedan sprang hon ner sig :) Lure Coursing är nått som Maya verkligen gillar och jag tror faktiskt att knölen på benet som vi har tagit bort har stört henne. För hon är en helt annan hund just nu. Mer rörlig tycket jag så det ska bli spännande och se om det stämmer i sommar. Det spelar ingen roll att hon inte springer så bra för hon får göra det som hon älskar. Hon har haft sin storhetstid och den är vi mycket nöjda med.

Inga kommentarer: