torsdag 7 januari 2010

Ankan har varit på hälsokontroll

Jag har tyckt att Ankan har varit lite snorig så idag for vi till veterinären för att kolla så allt var ok. Veterinär Anna skulle då lyssna på Ankans lungor och hjärta för att se att allting var ok. Inte det lättaste när hunden heter Anka och piper som en galning så fort hon kommer till en veterinär. Låter hon inte så springer hon runt. Vi fick mata Anka med godis och visa godis för henne så hon skulle vara tyst. Lite svårt att höra hjärtslag och andning om hunden låter hela tiden. Måste erkänna att det gick väl sådär men veterinären fick i alla fall lyssna på allt hon skulle.

Och det var helt ok med Anka. Det är väl bra att ha fyllt tio år och få reda på att man har piggt hjärta och lungor. Veterinären tyckte att hon var en väldigt pigg och välbehållen tio åring. Hon tyckte inte det märktes att Anka var 10 år. Hade hon inte varit grå om nosen hade man lätt kunna tro att hon var mycket yngre sa hon. Det var väl en bra efterkommande födelsedagspresent.

Sedan for vi till Granngården och handlade hundmat, oxsenor och smågodis som Anka provsmakade på i ett snabbt ögonblick när jag kollade någon annanstans. Hon gjorde det i alla fall när ingen såg det. Duktig tjej :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken tur att GULDKLIMPEN var frisk och kry, hon var så söt i sin overall Kramar till "Klimpen"