måndag 18 januari 2010

Sambon bröt de nya rutinerna

Jag har då sett till att hundarna inte har legat i sängen. Men igår kväll när jag skulle gå och lägga mig så låg det en liten liten räv i sängen. Jag körde ner henne och sa de skulle väl inte vara i sängen. Sambon låg där redan där nämnligen. Fick till svar att det var så synd om den lilla lilla räven och han ville ha någon att sova med. Jag skulle inte gå och lägga mig på en gång. Körde först ner räven men den stod där med sina ledsna ögon och då gav jag upp. Skickade upp räven igen. Funderar vad som rörde sig i rävens huvud. Ja ja när jag kom ut från badrumet så låg det två rävar i sängen. Den lilla lilla räven och sedan såg jag rumpan på Maya under sambons täcke. Så de får tydligen vara i sängen nu igen då. Ja jag gjorde i alla fall ett försök för sambons skull men nu låter jag bli att fortsätta försöka.

Så inatt har jag haft en väldigt nöjd Maya liggandes sked under täcket. Den lilla lilla räven i knäveket och en katt under hakan. Den gamla räven sov skönt helt utstäckt i soffan. Funderarde ett tag på att lägga mig där med henne faktiskt. Såg varmt och gosigt ut men en uppfluffad filt.

3 kommentarer:

Annakarin @ Mathias.W sa...

Ha ha skrattade gott ;) Såklart rävsvansarna ska ligga i sängen, de är ju våra barn <3

Mirre sa...

Ohh men så rart, haha men gahhh vad varrrrrrrrrrrmt, skratt.

tack snälla för raderna, ohh ja Snabba cash är så bra, sedan gör det ju inte så mykt att Joel är så sevärd, haha
Kram

Anna G sa...

Jag känner igen det där. Våra hundar får inte ligga i sängen (rimmar dåligt med våra allergier) men om jag till exempel har åkt på tävling med Zäta så tycker Jonas så synd om Nahla att hon får ligga i sängen. Det kan hända lite då och då att han tycker synd om dem så plötsligt hittar man dem där allihopa!