onsdag 27 januari 2010

anmält och klart

Så var det dax för årets första officiella utställning i februari för oss. Det blev SvVk och Strängnäs ridhus och domaren är Åke Cronander. Funderad om jag skulle anmäla Astrid eller Maya men valet föll på Astrid. Ska bli kul och se vad Åke tycker om henne den här gången. Har ställt för honom i högbobruk en gång när Astrid var nästan 2 år och då blev hon BT-3. Nu är hon ju lite äldre så det ska bli spännade. Hoppas att han gillar lillstrumpan. Tror inte att Maya var hans smak så iställer för att han ska tycka att hon är ful så får hon fortsätta att vara mattes guldklimp. Tror inte att ett kallt ridhus är hennes grej heller.

Men först blir det inoffen i helgen men då är det Mayas tur :) Ska prova mina nya utställningskläder. Streath jeans ska det bli och jag kanske fortsätter med det. Det får vi se. Har kommit fram till att man gör bäst framträdanden om man är bekväm i det man har på sig och varför skulle man inte kunna vara snygg i jeans. Jeans är ju dödsdömt i faraohundsringen men jag kanske ska göra en risktagning där.

4 kommentarer:

Annakarin @ Mathias.W sa...

Jag tycker jeans kan vara mycket snyggt & fräsch I ringen :)

Sara Franzén sa...

Jag vill bara lämna ett avtryck, har varit inne och läst och sett på dina vackra hundar. Jag har just nu en whippet men jag blir otroligt sugen på att någongång i framtiden få ha en faraohund som min bästis.

Mirre sa...

Låter ju helsnyggt med jeans, dessutom passar du i det =D.
Ja kent är sååå grymma,underbara

kram

Emelie sa...

Det kommer nog se snyggt ut i jeans också, men jag gillar att ställa i kavaj -känner mig snygg då ;). Så det blev Astrid i alla fall :) då syns vi i Strängnäs!