söndag 17 januari 2010

Nya rutiner

Nu har vi bestämt att hundarna inte får ligga i sängen nått mer. I alla fall inte i sängkläderna. Peder är ju allergisk och jag får ju inte sova som alla ligger hos mig. Den enda som tycker att det här är pest är Maya som så gärna vill mysa med sin matte under täcket. Jag tycker också att det är mysigt om hon ligger still men det är ju det som är problemet hon gör ju inte det. Hon ligger och går ut sängen för att genast vända sig om och berätta att hon vill ligga under täcket igen. Så kan man ju inte ha det flera gånger per natt. Så nu är hon lite småstött för att jag har kastat ut henne. Ligga i korgen får hon göra i sovrummet men inte under täcket. Känner mig lite elak men de har ju hela huset till sin tillgång på nätterna. Astrid vill också ligga i sängen och hon trängs. Det slutar med att man ligger på kanten eller att hon ligger på hela täcket. Men hon ligger i alla fall still som en död sill. Anka vill bara ligga under täcket på morgonen och när jag tänker efter så har det bara varit när det har varit så förbannat kallt ute.

2 kommentarer:

Annakarin @ Mathias.W sa...

ha ha detta låter som hemma hos oss, vi har alltid minst 3 i sängen varje natt, och Sky ska alltid ligga mellan oss :) eller så pendlar mellan oss och Liv om nätterna. Min Mathias är egentligen jätteallergisk mot hundar/hundarna och får ta astma medicin varje dag, men hos oss får hundarna sova i sängen i allafall, men jag håller med dig om att man blir väckt varje natt 24.7 ;)

Men jag tror faktiskt att Mathias blivit lite härdad genom åren, han tål pälsdjur mer och mer med åren. men annars är han allergisk mot allt utom gråbo.
kramiz!

Sandra och Dyrka sa...

Haha, känner igen det där! Dyrka vill ocks alltid ligga under täcket och om hon hamnat utanför så puffar hon på en tills man vaknar och släpper in henne... Men då Joel är allergisk/överkänslig och då jag är lite trött på att bli väckt så har även Dyrka blivit förpassad till bädden vid sängen. Men ibland får hon faktiskt komma upp och mysa hos oss ;-) Det är ju sååå mysigt!