onsdag 30 december 2009

Gott Nytt År

Hoppas att ni alla som läser bloggen får en bra nyårsafton vad ni nu ska ta för er. Vissa kanske ska träffa vänner och bekanta och äta en massa god mat. Andra kanske ska sitta hemma bara familjen.

Jag och min sambo ska vara hemma med djuren och bara ta det lugnt. Än har de inte smällt nått alls och jag vet inte om man ska ta det som ett gott tecken eller inte. Börjar man lägga pengarna på annat än raketet eller spar man allt man har till i morgon. Det kanske är lugnet förre stormen. Jag hoppas för alla hundarnas del att det blir en lugnt nyår som vi har en skotträdd hund. Det är inte kul att se sin hund gå ner i källaren eller gömma sig under bordet.

Jag själv tycker att man kunde begränsa säljandet av raketer till nyårsafton och under en speciellt tid och att man bara ska få smälla av dem under tolvslaget. Bara för att jag har en skotträdd hund så missunnar jag inte andra att smälla. Även jag tycker att fyrverkerier är vackra men inte de man smäller av hemma på tomten utan stora arrangerade fyrverkerier. Det är vackert.

Hoppas att era hundar får en bra dag och kväll och GOT NYTT ÅR på er. Vi syns igen 2010

1 kommentar:

Mirre sa...

Sååå bra skrivet, de kunde absolut sälja bara på förmiddagen i morrn eller så, då skulle det automatiskt bli mykt mindre, och då vet vi hundägare att det smälls mest idag ev nyårsdagen med.

Detta är jobbigt. Men det är som du säger det är fint att kika på om man missunnar inte andra det. Men det är för tidigt en veckan innan nyår, hualigen

Hoppas verkligen att det inte skjuts så mykt hos er, samt att det inte av ngn anledning är ngn mupp som ska smälla på landet hos oss..

kram