lördag 19 december 2009

Borlänge kliniken/ Falu djursjukhus

Jag och Maya var ju och tog stygnen i torsdags och jag knäppte lite kort när vi väntade på veterinären. Inga höjdar kort som jag inte var så stadig på handen och Maya inte ville stå still. Falu djursjukhus har öppnat en liten filial i Borlänge så vi åkte dit i ställer för till Falun. Det var en jättetrevlig byggnad och undersökningsrumen hade stora fönster så det kom in ljus i rummet. Väldigt trevligt tyckte jag. Jag är lite känslig på veterinärpraktiker och veterinärer. Jag vill att det ska kännas trevligt och välstädat. Måste passa på och skryta lite över min hund också. Hon fick ligga på bordet. Hon protesterade men låg där sedan snällt utan att man behövde hålla i henne. Hon lät lite men var rätt nöjd med att hon fick äta frolic också.


Maya går sin snusnings runda och luktar på allt som verkar intressant.


3 kommentarer:

Mirre sa...

Hej jag är också petig på hur det ser ut, gillar du inte dem i hedemora då?? kram

Mirre sa...

Ja Monika är bra =d, men han i Hedemora pratar så tyyyyyst, hehe får spetsa öronen. jag går i stortsett hos båda. Men Monika kan vara lite tvär ibland bara, det är tråkigt

Kram

Norbergarna sa...

Jo, han har täcke men tycker absolut inte om det. Stel som en pinne och har svårt att koppla av att kissa och bajsa. Men så klart, vi har ju inte "tränat" så mycket att ha det. Måste göra det=)
Bamse kramar till er!!!

Och lilla gumman får krya på sig då!!!!!!!