måndag 7 december 2009

Glädjande provsvar

Idag ringde veterinären upp och lämnade ett medelande på telefonsvaren som jag sov. Var inte det lite typiskt. Men han sa att det var en godartad förändring som Maya hade haft. Det känns verkligen skönt att det inte var en elakartad variant. Sen har vi även tagit dränaget idag och det gick så fint. Det satt inte fast alls och det var ju toppen som Maya var lite nervös. Men hon är ju så snäll och ligger helt still och härdar ut. Mitt duktiga monster.

Vi firade den lyckade dränage tagningen med en middaslur under filten och startar nedräkningen till nästa måndag då resten av stygnen ska tas. Både jag och Maya längtar dig.

Jag för att Maya då kommer att få lite matlust tillbaka. Hon är inte hungrig för 5 öre och har gått ner i vikt. Kan jag ju förstå som hon inte rör sig speciellt mycke. Bara det slutar att regna och torkar upp lite ska vi gå runt gaten.

Maya längtar till nästa måndag pga att hon också vill följa med på promenad. Hon är trött på att bli ensam hemma hela tiden. Har aldrig hört henne gråta så här mycket förrut. Det skär i hjärtat men vad ska man göra.

1 kommentar:

Cajsa och Ozzy sa...

Vad skönt att det går frammåt med Maya!! Och att det inte var nått elakartat som spökat!=) Ja tapeten gillar jag skarpt! Men som sagt så gör den sej inte rättvis på kort. Du får komma förbi o kika nån gång!=)