fredag 3 april 2009

Trötta hundar

Idag har jag och hundarna tagit en promenad med Johanna och hennes ena tik Edda. Vi ska ju samåka till utställningen i Stockholm nästa helg så vi måste se ifall hundarna tål varandra. Det gjorde de och de låg sedan så fint tillsammas i Johannas bil efter promenaden Astrid, Anka och Edda. Maya ska ju inte följa med hon ska njuta av sin lediga dag med mormor. Hundarna är nu trötta efter flera timmar faktist ute i solen och Anka ligger nu och snarkar högt tillsammans med Astrid i biabädden. Maya har sträckt ut sig i sängen.

Vi plocka de även upp en annan tjej under promenaden. Cajsa och hennes golden Ozzy på ett år. Tänk det bor flera hundar i området :) Ja eller inte så långt ifrån där jag bor.

Om ni vill besöka Johanna och Cajsa på deras hemsidor så har ni dem här. Johanna med goldenhundarna Edda och Hilda och Cajsa och Ozzy

2 kommentarer:

Johanna, Hilda & Edda sa...

Tack för idag! :) både promenad och kupolensällskap. Måste åka till avesta och/eller falun och leta efter kavajen för om jag beställer på nätet så får jag den inte fönst början på maj :S TYPISKT!

Linda sa...

hej!
underbar blogg och underbara hundar!
hit kikar vi gärnain igen!

kram o voff!

linda och bertil