söndag 12 april 2009

Lilla Stockholm

Så har vi äntligen kommit hem efter en lång och väldigt trevlig dag.

Hundarna sköte sig toppen fast Anka tänkte nog bara på killar som hon löper. Hon försökte ta kontakt med det mesta som kom i hennes väg. Hela tillställningen var jättebra men var var mattorna i ringarna????? Det var fruktansvärt halt och bara en ynka matta på tvären genom ringen. Nej det var verkligen under all kritik.

Astrid skötte sig jättebra och slutade som BT-5 och Anka blev BIR veteran men fick ingen placering i bästa tik. Inte heller i BIS finalen. Jenny sa att domaren kände igenom alla hundarna men struntade i Anka uppsamlingsringen. Hon gillade kanske inte faraohundar. Domaren frågade bara lite snabbt hur gammal Anka var och gick sedan vidare. Ja ja jag vet ivarjefall att jag har världens finaste veteran här hemma. :)) Anka hade en egen fanclub vid sidan om ringen som var varghunds ägare. De tyckte att hon helt klart skulle bli placerad pga hennes glada attitude. Svansen gick som en propeller så hon måste ha träningsvärk i den senare.

Så vi har haft en toppendag fast ett minus som sagt för det superhalkiga golvet. Resesällskapet var toppen och alla andra som vi möte på mässan. Tack alla som gjorde våran dag till en toppen dag. Jenny biljetten väntar till någon annan gång. ;)

Bilder kommer senare som Johanna har knäppt från dagen.

3 kommentarer:

Johanna, Hilda & Edda§ sa...

Skickar bilderna imorrn! Orkar inte ikväll. Ska sova nu! Tack för idag! :)

Norbergarna sa...

Grattis till era fina resultat trots missnöje med mattorna...=/

Emelie sa...

Grattis till Astrids Bt5 och Ankas birveteran, tycker också att hon skulle ha fått en bisplacering det är hon helt klart värd!