måndag 13 april 2009

Fortsättning Lilla Stockholm

Var lite trött igår och glömde att berätta att jag åkte med Johanna och hennes Golden Retriver Edda. Hundarna samsades gott i Johannas bil och Anka myste in i Eddas päls när vi åkte hemmåt. Alltid skönt med en mjuk sovkamrat sa hon. Edda tyckte nog annars att åksällskapet var lite annorlunda och saknade nog sin lugna tysta kamrat Hilda ibland. När vi kom fram till mässområdet så började Anka och Astrid i vanlig ordning att skälla av upphetsning och Edda såg ut som vad händer här bak i bilen. Varför låter de så mycket???. Astrid fick även en egen promenad inne i mässan då jag inte märkte att hon hade kommit ur halsbandet på väg ut för en kisstur. Hon måste ha fastnat mellan några personer och backat och kommit ur halsbandet som det var väldigt trångt vid det tillfället. Mer än 20 steg i frihet fick hon nog inte som tur var.

Vill ni besöka Johanna och hennes hundar Edda och Hilda så hittar ni dem här



Foto: Johanna Bergeå

Jag och Astrid är inne för bedömning och det här var väll den snyggaste bilden på oss för den är dagen. Vi håller på och ställer upp. Astrid är påväg fram med sitt vänstra framben därför ser det lite konstigt ut. Sen att jag har kjol hör inte heller till vanligheten.


Foto: Johanna Bergeå
Jag och Astrid on the move. Ser ni vilken ynka matta det var på golvet

Foto: Jenny Nyströms mamma.

Jenny och Anka är inne för bedömning i rasringen.

Foto: Johanna Bergeå
Jenny och Anka i uppsamlingsringen inför BIS veteran finalen

Foto: Johanna Bergeå

Anka springer gör glada livet i veteranfinalen. Synd nog blev hon inte placerad men det gör ju ingenting hon fick visa upp sig där och det är också jättekul. Anka var ivarjefall finast enligt mig och hennes fanclub med varhundsmänniskor som tyckte att hon kunde vinna allt :)


2 kommentarer:

Johanna, Hilda & Edda sa...

hehe Edda tyckte nog allt att dom var lite konstiga dom där röda ;) Anka var helkul o kolla på inne i ringen! :P vi tycker också hon skulle blivit placerad ;)

Anonym sa...

Va otroligt vacker Anka är :)