lördag 11 april 2009

Packning

Nu ska jag packa för våran resa till Stockholm i morgon. Jag har varit och köpt strumpbyxor kan ni tänka er jag ska ha kjol :) Det är inte vanligt. Nu ska jag bara bestämma mig om jag ska åka i kjolen eller om jag ska tränga in mig på en toalett och byta om.

Vissa packar sin utställningsväska på morgonen men jag gillar att ha allt i ordning när man går upp. Annars skulle jag nog glömma hälften. Bara jag har nr lappen, godis och regbeviset så är ju allt räddat igentligen men det är ju så mycket mer man vill ha med sig. Jag tror att jag struntar i matsäcken och handlar nått där tar bara med mig lite frulle och mitt godis som jag har köpt. Får verkligen inte glömma en handduk, vatten och vattenskålen.

Hmmm jag brukar även skriva en checklista som jag bockar av efter som jag packar. Hur gör ni när ni ska iväg och tävla eller göra nått annat. Packar ni dagen förre eller samma dag som ni åker. Skriver fler än jag en checklista?

2 kommentarer:

Emelie sa...

Jag gör som du, fixar iordning allt dan innan och så självklart har jag en lista ;). Kan inte tänka mig att stå och försöka packa tidigt på morgonen samma dag, hur skulle det gå?? Lycka till imorgon!

Norbergarna sa...

Jag håller med; packning dagen innan och lista=)!

Lycka till!!