tisdag 21 april 2009

Lite smått irriterad

På min bajsätare. Nu har hon gått in i ett nytt skede och hänger i kopplet varje promenad och munnen är som en grävskopa. Det här är verkligen inte kul. :( Jag måste passa henne varje minut för annars står hon där och knapprar. Lite jobbigt som jag vill att hon ska få gå och nosa och filosofera men det går ju nästan inte. Jag hoppas verkligen att hennes nya intresse snart avtar och inte blir värre för då får hon rasta sig på gården. Sen skulle det ju underlätta ifall mina medmänniskor med hundar PLOCKAR UPP efter sig.

4 kommentarer:

Sofi sa...

Visst är det surt när andra hundägare inte plockar upp, undrar hur dom orkar ha hund när de inte orkar kröka på ryggen och plocka upp.

Här kantas barnens gångväg till skolan av plutt högar i variernde storlekar. ÄCKLIGT!!!!!

Sofie svarar Sofi sa...

Ja jag förstår inte heller det där. Bajspåsarna är väll det som är det mest självklara när man skaffar sig en hund. Men tydligen inte för alla.

Norbergarna sa...

Stog en insändare i våran lokaltidning om hur läbbigt det är med allt hundbajs som inte blir upplockat. Insändaren fick svar med att den personen (som jag antar var hundägare) tyckte det var med miljönänligt att låta det ligga kvar än att plocka upp det i en plastpåse...
?????!!

Jenny sa...

haha, Ankan! Iris var precis lika dan, iallafall den biten jag såg av henne. Hon käkade även maskrosor. fråga mig inte varför. Helt galen var hon, bara äta äta äta! Men Ankan har ju sin charm! ;)