fredag 11 mars 2011

Städ och promenad dag.

Idag har jag städat hela huset och även gett mig på kamelernas skåp som har sett ut som krigszoner. Två skåp med massor av grejer men jag blev nöjd med slutresultatet. Sedan har vi gått två långpromenader också. En i strålande solsken och en nu på kvällen så jag tror att kamelerna är nöjda.

Hade kamel apoteket lite här och där så jag fixade fram en större låda som allt fick plats i. Vad har jag då i min lilla kamellåda. Massor med bomullsrondeller :) klorhexidin, asolsprit, desivon och ett klorhexidin schampo, ögonsalva, öronrens, öronmedicin, smärtstillande medicin, klotång, sax och en tång. Tejp, strumpor, gummibandage, termometer, sårtvätt, kompresser men ingen gaslinda. Ja och lite annat smått och gott. En massa doserings sprutor hade jag tydligen med. De kan vara bra har jag märkt. Nått jag saknar som jag vill ha och måste skaffa mig är ett förstoringsglas. Det är faktiskt bra att ha då man kanske ibland måste kolla på nått smått.

Rensade även i sakgarderoben där medicinlådan är också. Här var allt och mycket mer inslängt huller om buller. Ja det är inte bara ett koppel, halsband och selar man har. Har lite framme också:)

Nästan alla de här halsbanden är inköpta till Maya som jag då hade först. Hänger några på andra sidan skåpet också som vi inte ser. Tror jag har räknat till runt 20 halsband. Någon som slår det och om hur många har du köpt? Jag älskar att köpa halsband men det har blivit dåligt på senare tid. Jag har inte hittat nått som jag riktigt gillar. Har några i bilen också kom jag på hahahaha

Godis och matskåpet i köket. Här finns allt som de kan äta och mumsa på. Ja det blev lite saker där med :) Mycket gott hittade vi som smaksatta ben, grisöron och flera ben än jag trodde att jag hade. Men nu ligger allt sådant i hinken som ni ser. En massa bozita påsar hittade jag också som vi har vunnit förra året. Nu ska vi använda slut på dem.

10 kommentarer:

Cajsa och Ozzy sa...

2 halsband bara? =P då har iaf jag flera! Hihi!

Sofie sa...

Skrev ju fel. Nollan funkar inte på tangentbordet. 20 ska det ju stå och nu har jag ändrat :) slår du det Cajsa?

Lyckopiller sa...

Då kan vi med gott samvete köpa några till ;D!

Lyckopiller sa...

ooops! Då ligger vi verkligen i lä när det gäller halsband! Skönt...då behöver vi int ha dåligt samvete om vi köper några fler!

Quila o Ronja sa...

Vet inte hur många halsband vi har. Man har ju sparat efter varje hund. Inte är det 20, i alla fall ;-) Kan inte heller säga att jag hittat det bästa ännu. Använder dock mest sele ;-)
Ha de
/Susanne

Quila o Ronja sa...

Sv. Tack ska ni ha ;-)
Kram

Ann-Margret o Vinja sa...

Ja nog kan det behövas städas lite bland hundsakerna ibland. Men tyvärr glömmer man lätt bort det :(
Här hemma är det också en massa saker, men några 20 halsband äger vi nog inte. Här är det istället hundfoder som det har samlats på. Dom har ju sålt foder med 200 kr i rabatt så då har man ju inte kunnat låta bli att köpa lite :) Tror jag har 8 15 kg säckar med foder i vårat förråd ;)

Men det blev fint efter du städat :) Kan ju som sagt vara bra att veta vad som finns ;)

Sv. Jo visst är det mysigt med valpar, roligt att få följa dom ända från första andetaget :) Hur många valpar fick Maya och har hon haft mera än en kull.

Hoppas du och vovvarna får en skön helg :)

Arlo sa...

Oj, Kamelernas benhink kunde jag tänka mig att sortera om lite i, hehe!Jag har två halsband och ett koppel och ett joggingbälte, jo och så ett halsband och koppel fastsatt på det också! Några mediciner har jag inte heller egentligen, jo, tandkräm, fast det räknas kanske inte... Hur som helst..ha en underbar helg!

Super Schäfrarna. sa...

Oj! Vilken ordning du har på dina saker. Nu måste jag också få ordning på mitt hundskåp. :0)

Jag ligger rejält i lä när det gäller mängden halsband. :-)

Trevlig helg på er....

Kram Anki, Beck & Chessi

Josefin och Akilles sa...

Super bra att jag blev påmind nu att jag måste till apoteket och plocka ihop en "första hjälpen" låda till hundarna, både till bilen och en att ha hemma nu till våren / sommaren:) Nu ska här shoppas!