tisdag 15 mars 2011

Anmält till kurser och tävling

Fin fina Astrid har nu fått bekräftat att vi har kommit med på nybörjarkursen i rallylydnad och agility. Jag hoppas att hon kommer att uppskatta sin matta massor som ska lägga ut en massa pengar på att vi ska ha roligt :) Annars har Astrid gått väldigt lös på promenaden idag. Hon skenade inte iväg utan gick och luktade för sig själv och höll mer koll på oss än vanligt. Hon gick även flera gånger lös med oss bara och promenerade. Hon är så jäkla duktig och husse var nog lite impad tror jag. Man måste ju passa på och visa upp kamelerna vad de kan när han är med så han kanske vill följa med flera gånger :)

Maya piraya är anmäld till en inoff i Avesta den 9 April. Så då ska vi ut och träna lite för tävlingssäsongen så nu är det dax att vi tränar på med utställningen hemma. Inte glömma träningen som vi hade för Gerald i december. Veteranklasserna nu är vi på gång

Och ja Anki panki då. Ja hon får följa med som maskot när det blir varmare och vara hemma och mysa med den andra vännen när den tredje är iväg på nått skoj. Ankan vill nog följa med på mysturer i skogen i stället för att kuska runt på olika brukshundklubbar och vara helt hysterisk. Eller det är nog mera sant att matte vill ha en lugn stund och träna utan två hysteriska kompisar i bilen :))

6 kommentarer:

Quila o Ronja sa...

Det är så himla kul, när all träning ger resultat ;-)Vad skoj med utställningar och kurser.
Superfina bilder! Hur gammal är Anki-Panki?? ;D
Ha de
Susanne

Quila o Ronja sa...

Jag igen!
Gerard O'Shea? Skulle så gärna få lite tips o trix av honom ;-)

Lyckopiller sa...

Låter som en spännande vår! ser vi fram emot att följa.

Anonym sa...

Vad kul, vi har anmält oss till grundkurs hos SBK. Vi kanske ses!

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad kul att du och Astrid kommit med på både rallylydnad och agility :) Hoppas tjejen kommer tycka det är kul :)

Så klart du måste visa hussen hur duktig hon blivit att vara lös ute så han följer med flera gånger :)

Fina kort på flickorna :) Dom ser så häftiga ut med sina stora öron :)

Ha en skön onsdag du och dina flickor.

Arlo sa...

Rackarns roligt att kursa, det gillar jag också. Fast just agility och rallylydnad har jag aldrig kursat i. Vi vill se foton hur det går i vår!