lördag 12 mars 2011

Lite önskeshopping

Kamelerna vaknade tidigt idag förre sju och ville gå ut. Kändes rätt menningslöst att hoppa i sängen igen så jag kolla runt lite på nätet i stället. Så nu försöker jag skriva här och freda mig mot katten Mulis som strycker sig och kärleksbiter mig ordentligt i armarna. Ja det är vl bra att man är omtyckt :) Men jag hittade lite som jag blev sugen på hos outnet inför tävlings och träningssäsongen.

En termoskopp som håller värmen i fyra timmar och kylda drycker i tolv. Inte så länge för den varma drycken men den skulle vara bra att ha med sig i bilen när man åker tidigt till tävlingar så man håller sig pigg bakom ratten.
Jag fryser jämnt om händerna så det här skulle vara en perfekt grej för mig. Inga fingrar men nått över händerna. Också perfekt när man tränar hund eller behöver motinera men svettas i vantar.

Damasker för plaskigt väder när man går med hunden eller för att skydda byxorna när man lägger spår.

Den här har jag redan och den ska invigas den här säsongen. Jag tror att den blir perfekt och nått man alltid kan ha i bilen. Alltid när man är iväg och tävlar är bestik det stora problemet när man har handlat nått för man har ju aldrig nått bestik eller så glömmer man att köpa. Men nu ska den här ut i bilen


Inga kommentarer: