lördag 12 mars 2011

Guldstjärna till Falu brukshundklubb

Har suttit här i veckan och letat efter hundkurser på diverse brukshundklubbar men typ ingen har någon intressant kurs för oss. Så gick vi in på faluns hemsida och där fanns det två optimala kurser för oss. Den ena var en rallylydnadskurs som vi har anmält oss till och den andra var en grundkurs i agility. Så kommer problemet att man inte har så stor inkallning på sina kameler så jag mailade och frågade om man fick gå med en glad och sprallig faraohund i lina. Förväntade mig att få ett negativt svar som många brukshundklubbar har som regel att man har en bra inkallning på sin hundoch att den kan vistas lös med andra hundar . Igår kom svaret och det var överaskande positivt och inga problem att gå kurs med hund i lina på den här kursen.

Så en stor guldstjärna till Falubrukshundklubb som förstår att även hundar med en sämre inkallning också vill och kan gå kurs. Så nu har vi anmält oss till den också. Det var länge sedan vi gick kurs så det är vi värda trotts att det blir lite dyrt men det är också Astrid värd. Hon har ju inte ens gått valp eller fortsättningskurs. Så nu är det dax för henne att utvecklas :) och det har hon även visat i mognad att nu är det dax.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du kommer att ha världens bästa agilityinstruktör, min kompis Ulrika. Hon är en riktig pärla. Jag gick kursen förra året och den var superbra. Själv ska jag och Asta gå grundkurs i lydnad ochh sen funderar vi på att dra igång en studiecirkel och fördjupa oss i boken "kontaktkontraktet". Intresserad?

Nina sa...

Vad roligt!!

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad kul att ni fick komma med på kursen :) Hoppas ni kommer ha kul :)