torsdag 1 april 2010

Hundmat på rabatt

Som man är en fattig student med många djur så får man passa på att nappa runt på olika erbjudanden. Tycker att hundmaten är hutlöst dyr och det känns verkligen i plånboken när man handlar varje månad.

Idag har jag handlat hundmat på rabatt. Såg på foderbilen att man kunde testa ANF för 399 kr. Sen såg jag att de hade samma erbjudande i Borlänge så jag har slagit till på en säck. Så nu ska det bli intressant och se vad hundarna tycker. Astrid och Anka lätt sig väll provsmaka. Maya rynkade på näsan och gick. Inte så ovanligt som det är samma min till alla matsorter. Men det ska bli intressant och se vad de tycker för det var små bitar. Vill de inte ha det så får Anka äta upp maten. Hon är inte direkt kräsen så 15 kg ska nog gå ner på nått vis :) Nått långt bak i huvudet säger att Maya inte alls gillar små bitar. Har för mig att det är så men det återstår och se.

Någon som kör ANF, Precept eller Lone Star på sina hundar. Vad tycker de om det fodret i så fall och är ni nöjda?

2 kommentarer:

Annakarin @ Mathias.W sa...

Jag har börjat med ett foder jag tycker är toppen till mina hanar billigt bra och framförallt svenskt!
http://www.svenskahundfoder.se/sidor/highenergi_c.htm

Tello & Carrier har jag kör på mina. Tello är bla det bästa jag gett mina och då är jag kräsen som bara gett mina RC i 10 innan, men bytt till detta ovan och blivit hel nöjd!

Ett tips iallafall och väldigt snällt mot både hund & plånbok!

Cajsa och Ozzy sa...

De e den jag kör nu o Ozzy äter den bra! Har oxå handlat den på rea. Funderar på o åka o köpa en till säck innan sönda då de e sista dagen på rabatten!=)