torsdag 15 april 2010

Motion

Idag har det varit en dag i motionens tecken. Hade bestämt träff med Cajsa och Ozzy för en promenad runt Ljustern. Men först var ju Ankan tvungen att få sin promenad för hon fick inte vara med på promenaden runt Ljustern. Tror inte att hon skulle uppskatta en snabb promenad runt 2 timmar. Skulle även kännas elakt att släpa runt henne på den. Ankan gillar nu mer att gå med näsan i marken hela tiden. Tror inte hon lyfter blicken många minuter under en promenad.

Det var en skön promenad och Cajsas stegräknare visade runt 13,000 steg när vi kom hem och min telefon visade en sträcka på 1,2 mil. Härligt vad nyttiga vi har varit. Kunde faktiskt konstatera att hundarna hade ett jäkligt bra steg efter 2 timmars promenad. Är det så man ska göra när man är iväg på utställning hahahaha. Det skulle väl se ut att se oss flåsa runt på området i finkläderna.

Sen nu på kvällen så tog vi en promenad på 45 minuter. Det är så härligt att höra fåglarna kvittra i skymningen. Nu är det verkligen vår.

2 kommentarer:

Cajsa och Ozzy sa...

o jag tog en tripp till ok på kvällen o lämnade tillbaka filmen. ville inte ha den hemma över natten om den onda demonen skulle hoppa ur den o bosätta sej hemma hos mej=P
Men idag vart de en till vända runt ljustern. Dock med fel skor. så hälarna e helt pajj nu!!=/ att ja ska envisas med o ta dom...

Sofie sa...

Det är bra Cajsa man ska inte bjuda demonderna att sova över.

Hurtigt av dig att ta turen igen. Heja heja :)