onsdag 28 april 2010

Är lite orolig

I morgon ska jag och Anka åka till Falu djursjukhus för Anka har väldigt ont i sitt ena framben. Hon hoppade ut på gården idag och sedan skrek hon till och kom tillbaka haltandes och ville inte stödja på sitt ena framben. Hon gjorde en liknade sak för någon vecka sedan men det gick över nästan på en gång. Men nu har hon riktigt ont. Hon är missnöjd och ligger och låter och har ont. Vill knappt gå ut och kissa utan man måste tjata på henne för att hon ska kissa. Ett verkligt teckan på att det är nått som är väldigt fel är att hon inte kom när jag fixade deras mat. Ankan som alltid är så sugen på allt som görs i köket.

Maya är nu i fjällen och det var meningen att Anka också skulle ha varit där. Astrid skulle ha varit hemma själv och vi skulle ha tränat massor. Men det blir inte alltid som man har tänkt sig. Nu hoppas jag bara att de ska hitta vad som felar på plankan. Ska ta henne under armen och gå och lägga mig nu. Livet känns nu lite tungt.

2 kommentarer:

Cajsa och Ozzy sa...

Hur har de gått med Anka? Hoppas de inte va nå allvarligt!!
Kram

Sofie sa...

Vi har inte varit där än. Men hon går lite bättre idag men har fortfarande ont. Hon vill inte gå i trappen på 4 trappsteg som vi har inne huset för att komma upp i själva huset från hallen. Så det är bara att hålla tummarna för det bästa och fattig plånbok