fredag 29 maj 2009

Uppladdning för imorgon

En riktig slappardag kan man säga. Vi har firat Peder som fyller år så hundarna har mest slappat i solen och försökt jaga katten Doris. Man kan kort och gått säga att de har stekt sig i solen och kollat hur mycket man kan flåsa innan man måste gå in. De kan flåsa riktigt länge innan de måste gå in.

Imorgon är det LC i Borlänge och för en gångs skull har jag bara 20 minuter till en tävling. Vi ska ha sovmorgon. :) I morgon väntar en tidig uppstigning för att de ska äta frulle och sedan ska vi sova vidare igen. Sedan blir det en långis innan vi åker till tävlingen. Tänkte prova ett nytt uppladdnings sätt.

Så det ska bli spännand och se ifall polleten har trillat ner från förra gången och om hon har lärt sig att man måste kolla in trasan så man vet var den är. Inte hålla på med en massa andra saker som att hoppa runt och bråka för sin frihet. Maya vet alltid var trasan är som hon är så pass erfaren fast hon också bråkar runt. Astrid är ju knappt torr bakom öronen och måste få lite mer rutin.

Nu ska vi vila på springformen :)) med en film eller en bra bok

1 kommentar:

Cattis o gänget sa...

O fotografen kommer att vara på plats med bihang :)

Min första katt hette Doris.