fredag 15 maj 2009

Maya piraya löper

Så nu har hon börjat med sina mindre roliga ovanor igen.

Hon har nog även kommit upp i höglöp så det är extra roligt för matte. Hon piper efter alla hundar vi ser på promenaderna och kan inte följa med utan går med sträckt koppel och kollar efter den andra hunden. Hon kastar sig i kopplet för att komma till en speciell kissfläck som hon vill lukta på. Hon drar på sitt speciella ostkroksvis för att komma framåt fortare till nästa kissfläck. Det som är mest snuskigt är att hon ska slicka på alla kissfläckarna och smaka på kisset som värsta hanhunden. Sedan dropar det saliv från henne samtidigt som hon smakar. Hon piper inne och jag vet inte för vilken anledning eller vad hon vill. Mycket frustrerande. Men det som är värst är ju att hon har börjat matvägra igen.

Om hon fortsätter att matvägra efter att löpet är klart kommer jag att ringa till veterinären och be och få galastop utskrivet. Gav henne kattens som jag hade kvar förra gången och det funkade super. Hunden blev normal på ett kick.

Funderar allvarligt på att ta mina skattepengar och ge henne en operation i present. Maysan paysan mår uppenbarligen inte bra av sina löp och hon kanske skulle bli glad över att slippa allt det här.

1 kommentar:

Annakarin @ Mathias.W sa...

Jag har haft ett aktivt hundliv i 20 år nu och jag har sett många fördelar med att kastrera sina tikar/hanar genom åren. Så du gör helt rätt i att låta dina ev skattepengar gå till en kastrering, det är dyrt men värt varje krona. Och dessutom så slipper du vara orolig för pyo.

Din nya katt är ju super söt! ..och

Astrid har samma halsband som min Ace :) de där gråa. jättesnyggt tycker jag!