måndag 18 maj 2009

Mulis är borta

Jag är verkligen helt förtvivlad som min älskade Mulis är saknad sedan igår em. Hon brukar alltid komma och skrika en trudelut när man ropar efter henne. Men nu är det bara helt tyst. Ikväll kommer min mamma och hjälper mig att leta. Jag ska även ringa på hos flera grannar för att kolla om hon är instängd någonstans. Ska också sätta upp en lapp i affärerna med hittelön om någon hittar Mulis.

Jag hoppas verkligen att hon kommer tillrätta snart för det är hemskt tyst hemma. :( Bara vetskapen om att man inte vet var hon är någonstans gör det bara värre. Tror inte heller att hon har flyttat som hon har varit ute hela veckan och kommit tillbaka fast Doris finns här. Doris är mer rädd för Mulis än hon är för Doris. Hon har spatserat runt här hemme som om ingen annan katt fanns här. Så jag tror att hon är ivägskrämd av någon annan katt eller inständ någonstans. Jag hoppas verkligen inte att någon har snott henne men man vet ju som sagt aldrig.

3 kommentarer:

Helena sa...

Fy så hemskt! Jag hoppas att ni hittar henne. Kanske har hon gömt sig någonstans nära där ni bor, i ett träd eller i något skrymsle. Då svarar hon nog när ni söker och ropar på henne. Lyssna noga så att ni inte missar henne när ni söker.
Lycka till!
Kram

Anonym sa...

Nej usch va otäckt :(.. hoppas verkligen hon kommer tillbaka och inget hänt!! *positiva tankar*

Cattis & gänget sa...

Vi håller alla tummar o tassar här hemma!!