lördag 23 maj 2009

Cert, cert, cert

Idag har jag och Astrid varit i Österbybruk på utställning. Vädret här hemma var soligt men där regnade det. Jag hade kommit ihåg allt utom att baka regnkläder till mig och hunden. Som tur var fick jag låna ett täcke av Helena. Tack tack tack Helena du var guld värd.

15 faraohundar var anmälda men 14 kom till start. Precis när bedömningen börjde så började det regna mer. Men Astrid sköte sig galant och brydde sig inte så mycket om att bli blöt. Visst hon tyckte att det var lite kallt men visade det inte speciellt mycke. Så vädret var inte det bästa men jag är superstolt över min lillstrumpan som vann öppenklassen och blev placerad som Bästa tik 3 efter två supersnygga championtikar. Som grädde på moset fick vi även certet. Även om Astrid inte blev Champion idag heller så vet jag att hon definitivt är ett Ch ämne. Bara det känns superroligt. Nio av faraohundarna var också tikar så det känns också lite extra roligt att Astrid slog sex stycken tikar. Hon är min guldkamel helt enkelt. Fina vackra Astrid.

Men sedan måste man vara lite tokig för att hålla på med det här. Jag gick upp kl 04,00 i morse och satt mig i bilen halv 6 för att åka bil i 2½ timme för att roa mig i 10 minuter. Sen var det ju 2½ timme hem igen. Kan bara säga att jag är trött nu och ska sova middag. Men när man ser det så här efteråt så var det helt klart värt det.

Anka och Maya har spatserat runt här i området med min mamma och haft en solig dag. Jag tror att de är väldigt nöjda med att de slapp följa med.

5 kommentarer:

Cattis o gänget sa...

GRATTIS igen:)

Emelie sa...

Grattis till bt3!! och hon uppförde sig kanon trots regnet!

Norbergarna sa...

Grattis! Vad roligt!!!

Anonym sa...

stort grattis till BT3 och Cert, ni är ett fint par ihop!

Kram
Alex

Helena sa...

Grattis till Astrids cert och fina placering!!! Visst är hon en blivande champion och ni är väl värda ett championat när det smäller till sen!
Kram!