onsdag 6 maj 2009

Hej å hå det gick till slut

Här är det tältet. Tältet som kommer att ge mig gråa hår innan jag har kommit på hur man gör. Idag bestämde jag mig för att packa upp det och bygga ihop det så jag har lite koll till helgen. Jag hittade ingen beskriving på eländet så det var bara att gnugga geniknölarna.

När jag hade satt ihop ställningen så kändes det bra. Men så fort jag satt på benen och duken så kunde jag snabbt se att det inte var bra. Vad var felet? Benen på fel sida eller satt hörnen fel. Efter några varv runt ramen så var jag rätt säker på att två av hörnen satt fel och att benen skulle byta plats. Sagt och gjort byte sida och hörn och genast gick det mycket bättre.

Åh se här jag fick upp det. Jag tackar även för tipset att man ska vika benen innan man sätter på duken. Jag har annars klängt och dunat med benen i sin fulla längd. Det är inte det lättaste att få på duken då ska jag säga. Alla djuren kollade in den nya grejen katten som hunden. Märkte även delarna som ska vara bak med lite tejp. Så nu vet jag vilka delar som ska vara var. Känns härligt :))


Inga kommentarer: