söndag 14 december 2008

Tröttsam söndag

Efter min utflykt i natt till Borlänge för att hämta Peder så har jag idag varit rätt trött. Halv fyra kom vi i säng. På vägen till Borlänge hade jag stora problem med bilen. Hela framrutan isade totallt igen och flera gånger fick jag stanna efter vägen för att skrapa. Det spelade igenroll att fläkten till rutan gick för fult. Den fick ett hårt lager av is på nolltid. Väldigt olustigt mitt i natten.

Peder var ivarjefall riktigt sansad och det var ju skönt. Som alla fulla killar så fick man det ordinare kärleksförklaringen. Fast jag tyckte allt att det var himla mysigt att få höra hur mycket man betyder. Han betyder lika mycket för mig som jag tydligen gör för honom.

Så idag var jag supertrött på valpkursen efter för få timmars sömn. Väll hemma igen så lagade vi flottig mat och kollade på komedin What happends in Vegas. Sen gjorde vi hundgodis av blodpudding. Torkad blodpudding är verkligen super säger hundarna. Sen kollade vi på Mamma Mia och tog en längre kvällspromenad. När vi kom hem igen käckade vi rostat bröd och kollade på sanningens ögonblick. Jag kan inte förstå hur man kan vara villig att kanske riskera, flick/pojkvänner och vänner för penger. Även familjen kan ju bli lidande. Jag funderar hur mycket de som är med i programet tänker när de anmäler sig. Är man villig att hänga ut sig totall för pengar. Tydligen är endel personer det. Jag fattar det inte ivarjefall.

Inga kommentarer: