fredag 5 december 2008

Äntligen fredag

Sitter här och funderar ifall jag ska hoppa in och ta mig ett bad. Vi har nått fel på kranen så det går ibland inte att få så varmt vatten som jag vill ha men jag funderar på att ge den en chans. Vem vet den kanske är vällvillig idag.hahaha.

Peder har idag handlat gott kött och färdig potatisgratäng. Den är verkligen smaskens men inget man blir smal av tror jag. Även lite vin har han handlat till mig. Lyckliga mig :))))

I helgen ska vi handla julisar och på söndag är det dax för valpkursen igen, det ska bli roligt. Som det är egenträning efter kursen så ska jag ta med mig en eller två hundar. Nu har jag bestämt mig för att ta mig i kragen och börja träna mina älsklingar på riktigt. Rallylydnaden i höst har fått det att rycka i lydnadstarmen. Så nu har jag bestämt mig för att träna på riktigt. Maya är ju faktiskt riktigt duktig. Astrid kan bli en stjärna men just nu är det långt långt kvar. Jag vill faktiskt tävla lydnad igen. Det var så himla skoj när vi håll på ett gäng för många år sedan. Så vem vet vi kanske kommer ut på lydnadsbanan igen.

Sen ska jag nog ägna lite av helgens tid till att pyssla lite med min hemsida. Snart nytt år och då måste lite uppdateras för det nya året. Nya planer som ska läggas ut och jag ska nog göra lite andra små ändringar.

Nej nu ska jag försöka övertyga kranen att ge mig riktigt varmt vatten.

Inga kommentarer: