tisdag 2 december 2008

Hemma igen

Så här fint hade Peder gjort tills jag kom hem. Man kände sig verkligen välkommen hem. När jag parkerade bilen så blev hundarna helt tokiga över att de var hemma igen. Astrid ville inte gå på promis utan hon vill in och pussas med husse. När vi kom in efter promenaden så blev det puss och kram krig. Alla ville krama på husse. Peder hade gjort hemlagade pannbiffar till oss som vi mumsade på till True blood.

Sen idag var det en vanlig arbetsdag igen. Men om tre veckor har jag förhoppningsvis semester igen. Man måste ha nått att se fram imot. Idag kom Mulis hem igen efter en veckas lek hos mormor. Även hon verkade nöjd över att vara hemma igen. Astrid blev såklart lyrisk över att få se en katt igen och jagade Mulis ner i källaren.

Mamma hade med sig en hel drös med jeans som en tjej hade gett bort. Jag kunde ha alla jeansen och de var väldigt snygga. Lite olika modeller i blått och svart. Jag är även supernöjd med min jacka som jag köpte i Stockholm. Den är sval men ändå varm så nu kan vi gå långa snabba promisar utan att man behöver svettas ihjäl.

1 kommentar:

Emelie sa...

Borta bra men hemma bäst!