tisdag 29 juli 2008

Sommar och semester


Nu har jag haft en vecka semester och det känns underbart. Bara tre veckor kvar och det känns inte som att jag tänker börja jobba igen.
Som det har varit så himla varmt så har vi inte gjort någonting. Jag har märkt att jag trivs bättre i skuggan än i solen. Får lite lätt panik ifall det är för varmt och flyr till skuggans sköna vindar. Hundarna ligger inne och vill knappt gå ut mitt på dagen. De har tagit varsin säng här hemma som de ligger och vräker sig i. Ibland vågar någon av dem sig ut på gården och filten för att sola en liten stund. De ligger där och flämtar och går sedan in igen till sin säng. Det jag inte fattar är varför de inte ligger ute i skuggan det måste vara skönare än inne i huset. På kvällen vaknar de till liv igen och lever rövare på gården. De jagar varandra hit och dit och skäller som galningar. Sen slocknar de som trötta barn på kvällen.
Peder har istället legat i och lagat vårat tak som har gått sönder lite. Så nu ska det väll hålla över vintern så får det bli ett nytt nästa år hade vi tänkt.
Till helgen far jag och min mamma med hundarna till Svenstavik och två utställningar på samma dag. Astrid ska ge Sofie och Inez en match. Maysan ska också få visa upp sig och jag hoppas att Helenas hand sitter kvar efteråt hahaha maysan har ju en tendens att hugga händer. Sist för ett år sedan så sköte hon sig inte utan stod och lätt i ringen efter godiset. Vi har tre dagar på oss att träna med andra ord. ;) Det ska också bli jätteroligt att träffa Helena och hennes fyra killar igen. Vi ska bo på samma camping och det blir skoj. Får hålla tummarna för bra väder bara.

2 kommentarer:

Mirrekex sa...

Ohh vilken inbjudande bild, Man vill hoppa i? Va ska du sluta?? Nä du skojjar va? Kram

Mirrekex sa...

Förresten Självklart ska vi ta en fika snart. Kram