torsdag 17 juli 2008

Busdag

Hundarna är verkligen jätteglada nu när de kan vara i trädgården. Astrid har också slutat att springa efter staketet för att kolla utbrottschanserna. Så nu slipper man vara nervös och kan lugnt gå in för att hämta nått.

Astrid gillar som sagt att bära runt på saker. Lite lustig faktiskt men hon kan gå länge på promisarna med nått i munnen. En pinne eller en vante det kvittar. Här är det ett ben som gäller.

Maysan anlägger fler rabatter. Hon verkar ha fått dille på att gräva. Ibland stoppar hon bara in huvudet i en buske och börjar gräva. Det är väll roligt när man har hittat ett nytt intresse ;)

Astrid med grodarmen som är det enda som finns kvar av den stora grodan. Hon gillar verk ligen armarna som har hängt med sedan hon kom hem till mig. Nu har tuvärr pippen slutat att läta men hon tuggar så glatt på den ändå. Bus fia

Dragkamp med matte


Fullt skubb efter varandra. Maysan är alltid sist och skäller som en galning.

Full fart

Astrid styr med svansen.

Trötta hundar. Maysan var helt slut när hon var tvungen att gå in. Men då hade de varit ute hela dagen och jagat varandra.

Vila en liten stund sedan full fart igen.

1 kommentar:

Mirrekex sa...

Ohhhh vad massa härliga bilder från Älvnäsleden och när hundarna busar. Skönt med sem, Är det stressigt på jobbet? Kul att ni kommit igång på tävlingsbanan igen. Ska bli kanonkul att följa er. Ha en underbar sem Kram