måndag 21 juli 2008

Lc träning

Så idag har vi varit iväg och tränat lc i Norberg. Tanken var ju att få två godkända lclopp.

Men ibland blir det inte som man har tänkt sig. Astrid fick första loppet springa mot en Saluki. Salukin och Astrid tappade bort trasan totalt och därmed var de chanserna till ett godkänt lclopp borta.

Andra loppet fick hon springa mot syster Stina. Då gick det mycket bättre. De gjorde att bra lopp tillsammans men sedan var det kört. Astrid la benen på ryggen och sprang runt för sig själv. Fick först tag på henne efter en liten stund. Men så kom hon ur halsbandet som det var lite för stort. Typiskt att inte halsbandet satt som det skulle. Det var ju verkligen mitt fel. Sen var hon ute och sprang bra tag för sig själv. Hon var även påväg ut i skogen men vände som tur var när jag ropade på henne. Eller skrek rättare sakt kan man väll säga. Till slut kom hon fram till mig när hon var nöjd och glad över att ha sprungit klart. Förbaskade hund kan man väll säga. Godkänt blev det ivarjefall men det är ju inte så jäkla kul när hunden smiter.

Sen fick ju fint besök hemma idag och ett tag framåt. Mayas mamma och Astrids mormor är här på besök. Hon är så himla gullig och vi ska vårda diamanten väll.

Fick ju även se Mayas dotter Stina idag. Så fin var hon och sprang så bra. Verkligen jättekul att se henne in action. Hoppas att det blir fler gånger.

Nej nu ska vi njuta av våra tre generationer här hemma. Så himla roligt att se hur lika de är.

1 kommentar:

Anonym sa...

Busiga unge! hihi! Dyrka var duktig och stod kvar snällt och väntade på sin matte när trasan hade stannat. Är glad över att jag har hyfsat bra lydnad och inkallning på henne. För sånt där är INTE kul! Ska du till Norsborg i Sthlm nästa vecka på onsdag kl 18:30? Då är de LC träning igen: http://goto.glocalnet.net/lcostra/training.htm