fredag 4 juli 2008

Solokvist hela helgen

Nu har Peder och hans bror åkt till Uddevalla och VM crossen som utspelas där i helgen.

Så nu är vi solo hela helgen och vi ska göra precis som vi vill. Ikväll ska vi mysa och mumsa godis och kolla på film jag och djuren. Sen ska vi mysa allihopa i sängen och ha en lång sovmorgon på lördag. På lördag ska vi antagligen åka till hundbadet här borta och bada lite. Inte jag och Maysan men säkert Astrid. Mulis vill nog inte följa med är jag rätt säker på.

På söndag ska mamma vara hundvakt och jag ska åka till Stockholm och World Dog Show. Det ska bli spännande och säkert enda gången i livet man är med om det här.

Nu ska jag städa upp lite här hemma så man kan njuta fullt ut av singelhelgen. Det enda som svider är att Peder tog med sig kameran. Så jag försöker nu intala mig att den bara skulle bli jobbig att släppa på i Stockholm. Mitt halva liv har försvunnit jag som knäpper lite kort varjedag. Känns faktiskt väldigt tomt. Men men vi är väll två som äger den. Blir saknaden för stor får jag väll åka och köpa en till mindre som är lättare att ta med sig. Men jag ska väll klara mig.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack så mycket :) Försök överleva tan kameran nu bara ;) Är rätt säker på att johanna tar med sin på söndag annars :) kram