tisdag 9 april 2013

Dogparkour utmaning " staty"


Ja som det inte kryllar av statyer här i den här lilla staden och jag inte har velat åka 4 mil för att få tag på en bättre staty så har jag tålmodigt väntat på att den här ska tina fram. Förra veckan så var den insnöad i en driva och upp och ner. Då är det ju inte så kul att använda sig av den :) Men idag var den framme. Mina hundar är inte alls vana att balansera och klättra på saker så de tyckte att den här igelkotten var lite hal så helt upp på den ville de inte. Astrid stod fint när man skulle ta kort och spejade ut. Xena kollade vad odjuret höll på med och att jag fick ett kort på odjuret var ren tur som hon hela tiden var på språng. Försökte mig även på att ta kort på Astrid och Xena nos mot nos men det var dömt att misslyckas som det var svårt att muta med godis och samtidigt ta kort. Men jag får nog ta lite hjälp med det av Anna sedan. Kan bli ett coolt kort. Kamelerna fick även träna på att vara uppbundna ensamma och det gick jättebra.

Filmen är efter promenaden när de får leka av sig på tomten. Hinken är rolig tycker de och jag förstår nog inte riktigt grejen med den om jag ska vara ärlig. Men det är roligt att de har kul. 


4 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Ja men det ser ju jättekul ut... öhhhh... eller inte. Det är i sådana här lägen man inser att det inte alltid är så lätt att förstå hur de tänker. ;-)

Arlo sa...

Jorå, när jag var liten knatte älskade jag att busa med hinkar och bära omkring dom i handtaget. Fast det har jag slutat med nu.

Zallek - Kellaz sa...

Stiliga faraohundar passar ju utmärkt som statyer.

Zallek - Kellaz sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.