tisdag 16 april 2013

Böcker, Böcker, Böcker

Lystra är en bok som jag väntar på ska komma i brevlådan vilken dag som helst. Jag gillar Memea Mohlins böcker som de får mig att tänka till och jag känner igen mig i mycket som hon skriver. Den här boken har jag bestämt mig för att lusläsa och sedan kanske jag får lära om mina kameler från grunden :) Har även boken Kontraktkontraktet, Aktiveringsboken, Varför gör hunden så hemma. Mycket bra böcker allihopa. Men jag har ju även lydnadsboken som hon har skrivit hemma. Tänk jag har lite böcker av Memea när jag tänker efter :) Trodde kanske att jag bara hade två hahaha.

Böckerna under är böcker som jag skulle kunna tänka mig att köpa och speciellt den första som tar upp alla nya regler och vad som gäller men även den andra som är en bok full med banor som man kan träna på. Ibland så tryter ju verkligen fantasin när man ska bygga en bana eller så gör man den jättekrånglig. Inspiration är aldrig fel. En träningslogg är aldrig fel och den kan man ju göra själv  och jag har ofta tänkt på det men har aldrig fått till det även om jag har provat.


3 kommentarer:

Petra, Skurk och valpen sa...

Tack snälla! :)

Jag har både den första och tredje boken. Är nöjd! :)

Catlin sa...

Jag har kontaktkontraktet :)

Quila o Ronja sa...

Säger som du, ibland är det slut på fantasin, oavsett vilken träning det gäller. Hur ska man kunna klura ut det bästa sättet, att få just min hund att förstå vad jag vill att den ska göra. Samtidigt är det ju så kul, när man lyckas, och poletten trillar ner. (Om du förstå vad jag menar)

Gillar verkligen hennes böcker!

/Susanne