söndag 24 mars 2013

Underbar helg!

Helgen har bjudit på massor med sol och underbart glada kameler i trädgården. Det betyder att vi bara har gått, ätit, busat, myst och sovit oss igenom helgen. 

Jag och sambon döpte om oss till hönsmamma och hönspappa under helgens ena promenad som kamelerna sprang runt som små höns verkligen. Jag brukar säga att de är som yra höns för det mesta. Igår lördag var jag och hönspappan iväg på galej och tittade på Magnus Betner live och det var väldigt roligt och de kan jag verkligen rekommendera. Under tiden som vi var borta i några timmar så hade min mamma hand om alla kamelerna och vad det innebar med bus på gården, ge mat i rätt ordninge och medicin till Astrid. Som tur var kom hennes sambo och hjälpte till på kvällen så hon kunde gå på promenad med alla tre. Kamelerna har idag varit väldigt nöjda så de hade nog en bra dag i går. Väldigt glad att jag har min mamma också som ställer upp så fort hon kan och jag vill ha hjälp. Bra mammor och hundvakter kan man inte få nog av. 

I morgon måndag så ska vi börja ta tag i vissa saker hos de små kamelerna och det innebär mest att gå fint i koppel fram och tillbaka på gatan. Man får börja någonstans helt enkelt och vi ska börja på gatan med lite egentid tillsammans.

1 kommentar:

Emma och Liam sa...

Låter som en toppenhelg! :)

Sv: Tack Sofie! :) Vi var ute vid flygplatsen i Romme. Jättefint där med både öppna fält och skogsstigar.