tisdag 19 mars 2013

Lyckades efteranmäla till utställning

Missade totalt att anmäla till en utställning förra veckan och idag drog jag en vild chansning och frågade om jag fick efteranmäla och det gick bra. Hur ofta brukar det hända att det går bra?? Inte så ofta enligt mig så jag är glad. Hunden är nog mindre glad men träning ger framgång säger man väl? Vi har ett hanteringsproblem som Xena kör pannkaks stilen i ringen när domaren ska känna igenom henne och sedan vill hon fly ut ur ringen så vi tränar på här och nu ska jag träna stenhårt hemma inför den här utställningen. Måste hitta lite människor som vill träna med oss också. 

4 kommentarer:

Carolin sa...

Om du vill ha nya människor är du välkommen upp på ett kurstillfälle så kan vi titta och klämma.

[Anna] sa...

Haha pannkaksstilen, min Gimli han lägger sig på rygg och vill bli kliad om man tittar på han för länge. Han frågar ALLA domare om de vill klia han på magen.
Zeke kommer det inte gå bra för på lördag han kommer skutta och hoppa och studsa istället för att stå eller springa! Därför jag anmäler Teddy som kan det där med att stå :)

Quila o Ronja sa...

Vad bra, att du fick anmäla!! Var ska ni på utställning?
Ska bli kul att se det där expanderkopplet! Och hur det fungerar. Har adrig använt något sådant, bara hört att det ska vara bra. Du skriver väl om det, och berätta gärna hur det fungerar ;-)
Vad är det för skillnad på springexpander?
Allt gott :-)

Hanna aka Lilla My sa...

Träna på, men lägg ingen press på henne i fall det inte funkar. Risken är att man förstör mer än man vinner. Kör hårt!