torsdag 28 mars 2013

Det här har jag suktat på

Var in på Hööks hemsida idag och kollade på lite saker och hittade lite som jag gillar :) och vill shoppa. Om ni klickar på bilderna sedan om något såg intressant ut så kommer ni till sakerna.
Det här täcket tycker jag var så jäkla fint och vad fina kamelerna skulle vara i ett varsit. Himla billigt var det också 129 kr för alla storlekar. Det är man inte direkt bortskämd med när det gäller en liten större hund. Bra täcke även på sommaren då det inte har någon magplatta utan bara läggs på hunden. Utan magplatta så blir det ju lite svalare också. 

Västen här nedan tycker jag var ett kap även om det står crw på den. Hade även en ficka på ryggen tror jag och man kan tex fästa spårlinan uppe på axlarna. Himla praktiskt tycker jag. Har letat efter en träningsväst länge då det även är bra på promenaderna med stora fickor att lägga vantar, godis, leksaker i  och så klart bajspåsar. Även skönt att stoppa unden kopplet någonstans om man tränar lös hund. Jag brukar annars slänga det på gräsmattan och sedan har jag fullt sjå och hittade det sedan. Jo priset var bra 429 kr mot hurrtas träningsvästar som kostar upp mot 700 kr. Då tycker jag att den här är mera prisvärd och jag antar att det är lite bättre storlek på den också. Hurrtas är grymt stora tycker jag. Sedan kan man ju alltid pimpa västen med nått om man inte vill ha texten på den. 

Inga kommentarer: