torsdag 28 mars 2013

Inspirerad

Idag har jag läst på bloggen Doglog om dogparkour. Väldigt inspirerad blev jag och började tänka att det skulle vara något för kamelerna. Har ju haft en pilatesboll men den ligger ju för tillfället söndertuggad i källaren av en viss kamel. Kanske skulle ta och inhandla mig en ny. Har även sett att det finns mindre pilatsbollar att inhandla som kamelerna typ skulle kunna ställa en tass på och balansera med den. 

Ja för om de någon gång ska gå på tex en stock i skogen så är det inte de vigaste och mest balanserade kameler man får se. Nej det tål verkligen att funderas på för man vill ju ha viga och smidiga kameler. Sedan behöver man ju inte göra de så smidiga, viga och uppfinningsrika att de börjar klättra ut från gården. För det har jag varit med om förut och jag står gärna över den biten. Dock säkert inte kamelerna ;) 

Ja för dogparkour handlar ju inte bara om att klättra på byggnader och på träd utan att få mera kontroll på kroppen genom att tex kunna stå med frambenen på en boll eller en pall. Det är ju bara fantasin som sätter gränser egentligen. 


1 kommentar:

Emma och Liam sa...

Va kul att du blev inspirerad! Kan rekommendera "Dogparkour Stockholm"s facebooksida, de har "veckans utmaning" som går att variera i all oändlighet. Ökar ju inte bara självförtroendet utan även smidighet, balans och kroppskontroll. Dessutom en sporre med en utmaning per vecka :)