fredag 26 februari 2010

Utställningen i Strängnäs

Jag har nu bestämt mig för att inte åka. Det känns bra i magen på nått sätt. Det har snöat massor och de varnar på nyheterna för blixthalka både idag och i morgon. Så jag har ingen lust att sätta mig i bilen och åka i tre timmar till en utställning i ett säkert svinkallt ridhus. Sen vet jag inte om jag har lust att vara i ett ridhus med massor av snö på taket ja om det ligger kvar. Efter alla skräckhistorier som man har läst om så vill jag inte vara med i en. Astrid är även i höglöp och man kan säga att hon är megastor där bak. Inte så snyggt och hon verkar lite extra känslig. Så av många orsaker väljer vi att vara hemma men mest pga vädret. Har ingen lust att köra ihäl mig om jag inte måste.

Så alla som ska till Strängnäs Lycka Till och hoppas att ni får en bra dag :) Ni kan väl lämna ett litet resultat i morgon om ni vill. Då skulle jag bli glad. Vi håller även tummarna lite extra för Anna R och hennes tjej U som i morgon står för championat.

1 kommentar:

Emelie sa...

Tråkigt att du inte kommer, men jag förstår dig. Och jag hoppas verkligen att taket håller, tänker på det som hände här i Nyköping när Rosvalla rasade in när det var kaninutställning... Det får verkligen inte hända! Skickar iväg ett sms efter bedömningen :)