måndag 22 februari 2010

Nu är hon här lilla Iris

Hemma efter en tre timmar lång bilresa i kallt väder. Bjöd henne på lite mat i buren och hon högg in med god aptit. Kan ju vara tryggt att mumsa lite i buren innan man ger sig ut på upptäckfärd.


Mulis funderar vad fan det är som har kommit in genom dörren.Hon spottar och fräser. Just nu ligger hon bakom gardinen och surar och slår på gardinen om Iris kommer för nära. Doris bryr sig inte alls verkar det som. Men man vet ju aldrig det kanske hon gör.

Lilla Iris har kollat in toaletten och lådan i hallen. Annars har hon gjort både etta och tvåan på den ordinare kattlådan. Duktig tjej :)

Astrid är helt fixerad vid den nya familjemedlemmen och har ingen hörsel alls kvar. Jag tror att hon behöver hörapparat. Men hon vill gärna nosa riktig noga och sputsa på den lilla. Fast ibland kanske hon kan få vara i fred.

Inte så stor än :)

Liten med naggande god. Hon har även smakat en köttbulle bit och en makaron. Det var gott. Husse konstaterade att snart får vi en tiggis till. Nu ligger Iris och vilar i soffan bredvid sin nya husse. Tror att vi har fått ett gott betyg. Men inte av Mulis som fortfarande ligger och surar och det gör hon även på mig om jag kollar bakom gardinen. Men hon vänjer sig snart.


6 kommentarer:

Josefin sa...

GUD va hon är söt :D

Annakarin @ Mathias.W sa...

Så söööt! G R A T T I S till en bedårande liten tjej!

Anonym sa...

Gud så söt hon är MÅSTE komma och titta så snabbt som möjligt Kramar från mormor

Norbergarna sa...

Hon är helt underbar!!

Mirre sa...

Men såå sööt =D Grattis
Kram

Sandra, Dyrka & Yra sa...

Hon är ju bedårande söt!!!! Helt underbar! Haha, stackars Mulis :P Inte lätt det där när man blir påtvingad fler familjemedlemmar :P